Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Raymond v.Er is een top uit een mooie boom gewaaid. Moet ik iets doen om de boom te redden of gaat dit vanzelf goed?
    Weet nog niet wat voor boom het is. Soort den denk ik. Zie foto
    Donderdag 25 Januari 2018 om 14:59

5 reacties

  • de J. de J. Minstens zou ik onder de scheurplek de boom afzagen. Dit om te voorkomen dat de boom verder inscheurt.
    Vrijdag 26 Januari 2018 om 11:11
  • Jeannette v. Jeannette v. Hier staat goed te lezen waarom dat niet nodig is en zelfs niet meer wenselijk wordt geacht: https://www.groeninfo.com/foru...

    Lees a.u.b. het commentaar van WiPe
    Vrijdag 26 Januari 2018 om 12:37
  • de J. de J. Hoi Jannette en Raymond. Natuurlijk mag je de natuur zijn gang laten gaan. Wil je echter niet hebben dat de boom verder inscheurt (kijk maar op de foto. De top hangt er nog gewoon aan) zou ik toch de top eraf zagen. Het is natuurlijk maar de vraag of Raymond natuurlijk wil tuinieren.
    Vrijdag 26 Januari 2018 om 14:00
  • Jeannette v. Jeannette v. Hoi J.P, persoonlijk zie ik er geen top meer aanhangen maar eerlijk gezegd zie ik op deze foto dan ook de boom door het bos dan ook niet meer. :-) Verder heeft de link niets te maken met natuurlijk tuinieren maar wel alles met boomverzorging. Het blijft natuurlijk aan Raymond wat hij wenst te doen. dat is ieders eigen keus, gelukkig!
    Vrijdag 26 Januari 2018 om 14:15
  • Kiki B. Kiki B. Net als Jeannette ze ik er ook geen top aanhangen. Wel een afgebroken tak ruim onderaan de top. Maar geen inscheuring bij de top. Zou eerder bekijken waar de boom staat en wat het gevolg zou kunnen zijn. En anders de natuur zijn gang laten gaan. Zeker niet zomaar zelf de boom inklimmen, zoals sommige "alphaatjes" soms doen, om een tak of top af te zagen:-).
    Zaterdag 27 Januari 2018 om 00:07