Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Ivo G.

  • Ivo G.Ik heb best veel (woel)muizen in mijn tuin . Oiveral zie ik holletjes in de grond tussen mijn planten, en soms zie ik ze wel eens het tuinpad oversteken. Ik heb er geen last van, behalve op 1 puntje: zodra mijn Phloxen weer groene scheuten krijgen, knagen ze die frisse scheut af, en slepen ze die naar hun holletje. Ik wil geenszins vergif strooien, ik zoek alleen een manier om mijn Phloxen goed te beschermen. Voor de rest mogen de muisjes lekker blijven leven in mijn tuin. Kippengaas eromheen zetten is njet voldoende, dat heb ik al geprobeerd vorig jaar.
    Zaterdag 24 Maart 2018 om 10:06

2 reacties

  • Suzanne Suzanne Blijkbaar zouden ze niet houden van narcissen. Ik ken iemand die rond planten een cirkel van bollen geplant heeft en het zou helpen.
    Zaterdag 24 Maart 2018 om 17:51
  • Ivo G. Ivo G. Aha dat is een zeer natuurvriendelijke oplossing, dat ga ik eens proberen. Misschien een rare tijd om narcissen te planten :-) oh wacht ik kan natuurlijk op dit moment kant en klare setjes narcissen kopen die al in de bloei staan....ik weet wat te doen! Dank je voor de tip, ik laat weten of het werkt....
    Zaterdag 24 Maart 2018 om 17:53