Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Wilfred J.

  • Wilfred J.Ha! Wij hebben in huis last van rouwvliegjes. Ompotten, laagje zand eroverheen, en zelfs (biologisch) gif van de intratuin wilt niet helpen. Ze waren even weg, maar nu zitten ze weer op 3 a 4 potten, zelfs het laagje zand houd ze niet tegen.. What to do?
    Dinsdag 3 April 2018 om 11:47

5 reacties

  • Rosette B. Rosette B. Probeer eens een schoteltje met wat azijn in de buurt te zetten. Ik heb ook al veel geprobeerd en dit helpt redelijk goed.
    Dinsdag 3 April 2018 om 12:29
  • Wilfred J. Wilfred J. Maar is er niet een manier om van ze af te komen? Ik heb voor nu iig bakjes met azijn naast 2 planten gezet.
    Dinsdag 3 April 2018 om 15:35
  • Frank B. Frank B. Hier ook last van. Houdt me svp op de hoogte als u iets gevonden heeft dat werkt.
    Dinsdag 3 April 2018 om 21:46
  • Marianne V. Marianne V. Er zouden nematoden( aaltjes) bestaan die specifiek tegen rouwvliegjes werken , te koop via tuincentra.
    Dinsdag 3 April 2018 om 21:50
  • Wilfred J. Wilfred J. Ik heb begrepen dat die de maden opeten, maar wanneer weet je of er ook maden in de aarde zitten? Want het gif was ook tegen de maden, alleen denk ik nu dat die er nog niet waren toen wij het gif gaven want op sommige planten zijn de vliegjes alsnog terug gekomen..
    Woensdag 4 April 2018 om 22:57