MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Wilma G.

 • Wilma G.Welke wisteria raden jullie mij aan? Ik zit zelf te denken aan Wisteria Sinensis Prolific. Heeft iemand daar ervaring mee?
  Woensdag 18 April 2018 om 21:07

2 reacties

 • Dwarreltje D. Dwarreltje D. Hoi Wilma,

  Lijkt me dat het afhangt wat/waar je het wilt. Ik heb positieve ervaring met deze plant. Had hem op een binnenplaatsje in tegelvloer gezet (gewoon 1 tegel eruit gehaald) en tegen een muur (oostkant, dus niet bijster veel zon) beide kanten opgebonden. Ging als een speer.
  Ben toen binnen een jaar (feb. 2017) verhuisd en wilde deze niet achterlaten. Heb hem meegenomen en bij nieuwe huis staat hij nu op oost/zuid hoek van het huis, tamelijk in de wind. Enkele tie rips aan de muur gemaakt om enigszins te begeleiden. Gaat prima, knoppen beginnen nu weer uit te komen dus verwacht dit jaar mooie groei.
  Moet nog even checken of ik moet snoeien... Ben graag buiten bezig maar doe/snoei vaak puur op gevoel. Succes! Mooie plant (heb er nu ook een achterin de tuin langs paal + witte bloeier aan andere paal).
  Donderdag 19 April 2018 om 15:04
 • Wilma G. Wilma G. Dankjewel voor de reactie Dwarreltje, bij mij komt de plant op het zuiden te staan. Donderdag 19 April 2018 om 18:28