MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Richard K.Hallo leden, wel gepast mij even voor te stellen als nieuw lid. Richard Kuijper en na 51 jaar begonnen met liefde voor de tuin. Reden is mijn bezorgdheid betreffende het verdwijnen van vogel- en insectensoorten. Bewust dus bezig mijn tuin zo veel mogelijk in te richten om vooral insecten en vogels een kantine te verschaffen. Mijn beloning is dan de mogelijkheid deze van dichtbij te bestuderen en te fotograferen. Echter merk ik dat ik steeds meer plezier in het tuinieren ondervind. Echter ontbeert het mij nog aan kennis en kunde. Lectuur en deze site en de daarbij behorende leden kunnen mij daar wellicht wat in helpen. Mijn eerste stap is dus alle planten in mijn tuin te benoemen. Zal dus zeker jullie hulp nodig hebben bij het detemineren van al dat moois dat groeit en gaat bloeien.

  Mvrgr
  Richard Kuijper
  Vrijdag 27 April 2018 om 21:08

2 reacties

 • Marleen V. Marleen V. Super! Je zult zien, deze site is een echt werkinstrument! Je vindt er zo veel info, ideeën, aanmoedigingen, zelfs wedstrijden!
  Zelf ben ik ook steeds bezig voor de vogels, de insekten, diversiteit. Hoe meer mensen, hoe beter! Dus welkom en succes!
  Zaterdag 28 April 2018 om 07:54
 • Richard K. Richard K. Dank je wel Zaterdag 28 April 2018 om 09:27

13 tuiniers vinden dit leuk