Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Sannegoedemorgen allen,
    Vanmiddag moet het snoeisel van de vlindertstruik er maar eens aan geloven, dat ligt er nog, en moet echt weg. Ik weet niet wat ik nog meer zal doen. Wel weet ik dat ik dit weekend ook zeker van plan ben in de tuin te werken. En, ook belangrijk, al enkele zaadjes beginnen uit te komen (ik moet nog even kijken, het is me alleen gezegd.)
    Hebben jullie nog tuinplannen vandaag? En heb ik er goed aan gedaan om Dovennetel toe te voegen aan mijn tuinplanten? Ik las dat het als omkruid gezien word, alleen dat had ik dan niet.. ja, ook ik heb onkruid in mijn tuin!
    Donderdag 3 Mei 2018 om 08:10

6 reacties

  • Margo G. Margo G. Wieden, wieden wieden. Dat is mijn tuinplan voor dit weekend. Ongelofelijk zoals dat onkruid en de honderden zaailingen van van alles en nog wat afgelopen week gegroeid zijn. Dan kan hopelijk volgende week het zomergoedcuitgeplant worden :-)
    Donderdag 3 Mei 2018 om 23:57
  • Pascal G. Pascal G. Als je de dovenetel mooi vindt is het geen onkruid Sanne. Het kan zeker geen kwaad enkele inlandse planten in de tuin te hebben. Veel plezier bij het wieden, Margo :-)
    Vrijdag 4 Mei 2018 om 22:07
  • Bianca .. Bianca .. Ik heb vandaag meer dan 100 miniplantjes in de tuin gezet. Er komt geen nachtvorst meer, dus ik vond dat het kon. En ja, wieden, dat doe ik dan ook. Want onkruid groeir zo snel en veel
    Zaterdag 5 Mei 2018 om 22:27
  • Ellen A. Ellen A. Ik heb bonte dovenetel in mijn achtertuin en dat kan flink woekeren plus dat het niet gemakkelijk te verwijderen is. Ik ben er dus niet altijd blij mee. Zou het zeker niet kopen voor een kleine tuin.
    Zondag 6 Mei 2018 om 07:26
  • Sanne Sanne Ik was van plan te tuinieren, alleen ben ik door omstandigheden helaas veel te moe. Wel erg jammer. De dovennetel groeit in enkele hoekjes, en is altijd maar een klein plantje geweest. En ik moet ook even zeggen dat de Rhododendron op het punt van bloeien staat.
    Zondag 6 Mei 2018 om 08:37
  • Ellen A. Ellen A. Hopelijk ben je niet te moe om te genieten van je tuin. Buiten zitten is veel gezonder dan binnen blijven. Installeer je in een lekkere stoel en geniet van wat er groeit en leeft in je tuin. Zet een schaaltje water neer voor de vogels om in bad te kunnen of van te drinken. Daar kun je ook veel plezier van hebben.
    Zondag 6 Mei 2018 om 09:36

1 tuinier vindt dit leuk