MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • SanneDe achterstand in de tuin zojuist eindelijk wat in kunnen lopen: de Cosmea, enkele Zinnias en de hortensia hebben nu een plek in de tuin. Helaas geen energie over voor de rest, maar er moet dus nog e.e.a. geplant worden. Twijfels rezen of ik überhaupt nog wel plek overhoud voor een eventuele bestelling bij een tuincentrum.
  Och, was ik maar een hovenier, of kreeg ik desnoods maar weer tijd om te bloemschikken, maar helaas, er zijn talloze andere dingen die me de tijd voor de tuin innemen. Gelukkig nog drie dagen vrij, wellicht dat ik daarin nog eat tijd heb. Het gazon moet dit weekend ook weer een maaibeurt krijgen, dat krijg je met dit weer. Soms ben ik dan wel weer een beetje blij dat mijn tuin niet zo heel erg groot is..
  Donderdag 10 Mei 2018 om 16:33

4 reacties

 • Jeannette v. Jeannette v. Hey Sanne, altijd fijn als je wat in de tuin kan doen. En zolang de plante in een pot staan kan je ze altijd planten, of het moet echt bloedheet zijn. Hopelijk heb je snel wat meer energie om de open plekken op te vullen....die drie dagen vrij zullen in ieder geval helpen om uit te rusten.
  Wat betreft de kleinere tuin kan ik met je meevoelen; ik wilde altijd een grote tuin en die heb ik dan nu maar door o.a. ongevallen en andere minder leuke voorvallen kan ik zelf maar beperkt tuinieren en moet Manlief bijna alles doen wat ik vroeger zo graag deed. Vandaar dat ik hier zo vaak te vinden ben :-)
  Donderdag 10 Mei 2018 om 17:43
 • Sanne Sanne Hoi Jeannette, wat lijkt me dat vreselijk! Je man alles zien doenwat jij omgraag zou willen doen. Ik zie dat je in mijn woonplaats woont, dat is wel erg leuk. Heb je ook fot's van je tuin? Je begrijpt vast dat ik daar erg benieuwd naar ben. Je moet maar zo denken: je kunt veel in je tuin zitten en van het moois genieten. Ik ben wel benieuwd naar wat jullie ervan gemaakt hebben! P.s. een foto van mijn achtertuin moet ergens op deze site te vinden zijn, maar die is niet meer recent! Donderdag 10 Mei 2018 om 17:49
 • Jeannette v. Jeannette v. Nou, op het moment kan ik geen foto's plaatsen omdat de harde schijf te vol is en de foto's niet willen openen, maar zo gauw het weer kan zal ik er een paar plaatsen, in ieder geval als de Albizia bloeit. Ik laat niet alle delen zien omdat niet alles even goed bijgehouden kan worden ;-) Momenteel staat er 1 foto in het album hier. En wat een toeval dat je in dezelfde plaats woont, leuk!
  Tja, veel in de tuin zitten is er ook al niet bij...mag niet van de dermatoloog (al doe ik dat stiekem wel af en toe, maar dan 's avonds, haha). Maar niet getreurd, inmiddels ben ik er wel aan gewend. Je kan van binnenuit ook van de mooie planten in de tuin genieten. En vooraan bij het raam is ons vogelparadijs, daar word ik altijd zó blij van.
  Donderdag 10 Mei 2018 om 18:07
 • Sanne Sanne Dat kan ik me zeker voorstellen! Ik vind het jammer dat het in mijn omgeving niet altijd rustig genoeg is (ik hou erg van rust), anders was ik vaker buiten. Wat dat betreft zou ik graag op het platte land wonen! Maar ik zit dus midden in een woonwijk.. Gelukkig hebben we wel een van de grotere tuinen! En ook nog op de goede kant. Ik weet nog niet of dit een goed tuinjaar wordt voor mij, als ik zo naar buiten kijk, moet er toch nog een en ander gebeuren, en ik heb ook nog wat plekken die ipgevuld moeten worden! Ik word dus blij van de rust, en om in de avond, als het koeler is, nog even door de tuin te lopen! Dan loont de noeste arbeid van overdag zich ook! ;) Donderdag 10 Mei 2018 om 18:42