Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Steffen H.Iemand enig idee welke plant dit is? Ze gaan ineens heel snel maar hangen constant slap. Net alsof het te droog is..
    Dinsdag 22 Mei 2018 om 21:08

3 reacties

  • Pascal G. Pascal G. Stokesia Laevis Mels Blue, maar het kan evengoed een andere variant zijn. Het is niet echt een rechtop groeiende plant maar de bloemen zijn zeker de moeite.
    Dinsdag 22 Mei 2018 om 22:24
  • Steffen H. Steffen H. Dank! Maar waarom zijn de bladeren vaak zo snotterig? (We hebben al weinig/ en soms iets meer water geprobeerd)
    Woensdag 23 Mei 2018 om 09:48
  • Pascal G. Pascal G. Wat ik op de foto zie lijkt me vrij normaal. Het is niet echt een rechtop groeiende plant.Bij deze vindt ik dat dit niet misstaat doordat het een vrij lage plant is (aan hoge planten welke voortdurend moeten gesteund worden heb ik ook een hekel).
    Gaan het blad letterlijk slap hangen dan kan er wel een gebrek aan water zijn maar nogmaals, wat ik op de foto zie is normaal
    Woensdag 23 Mei 2018 om 22:16