Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Henk I.wij hebben al 4 jaar een bonte kamperfoelie. De eerste die we hadden, deed het heel goed in tegenstelling tot de tweede.
    Er zijn wel knoppen en ze komen wel een beetje uit, maar dan sterft alles weer gewoon af. De plant staat op zuiden achter een schutting maar is daarbovenuit gegroeid aan een pergola. Eenmaal per jaar krijgt hij koemestkorrels.
    krijgt hij te weinig voedingsstoffen of te weinig vocht dan wel sprake van verkeerde grondsoort ? hoe zou ik hem tot bloemvorming kunnen verleiden ?
    Zondag 10 Juni 2018 om 21:19

3 reacties

  • Kris V. Kris V. wij hebben hetzelfde probleem.Nu waren we gisteren op bezoek bij een vriendin. Massa's bloemen op haar kamperfoelie die volledig in de schaduw staat. Logisch want kamperfoelie blijkt een plant te zijn die van nature in het bos voorkomt.
    Zondag 10 Juni 2018 om 21:25
  • Henk I. Henk I. gedeelde smart is halve smart....
    Zondag 10 Juni 2018 om 21:26
  • Kris V. Kris V. da's alvast een troost! Gelukkig staat hij in een grote pot, nog een paar sterke armen nodig, dan verzetten we 'm naar een schaduwrijk plaatsje :)
    Zondag 10 Juni 2018 om 21:36