Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

4 reacties

  • Jeannette v. Jeannette v. Hoi Samantha, er zijn heel wat bloeiende bodembedekkers die ook groen blijven maar geen van allen bloeien ze veel langer dan 2 maanden. Moeten ze op een zonnige plek komen met mer dan 6 uur per dag zon of staan ze wat meer in de schaduw? En tuinier je op klei of op veengrond? Da's ook wel belangrijk om te weten.

    In ieder geval, een aantal wintergroene Geraniumsoorten (ooievaarsbekken) bloeien zo'n anderhalve maand als de temperatuur niet te hoog wordt. En binnen de Heuchera's en Heucherella's zijn heel wat bladplanten te vinden in allerlei levendigekleuren.

    Voor schaduwplekken bloeien Epimediums heel mooi in het voorjaar, het blad blijft groen en heeft een hartvormig blad.
    Maandag 25 Juni 2018 om 15:33
  • Samantha Samantha Ze staan tot een uur of half 12 in de ochtend in de schaduw, daarna tot half 10 in de avond in de volle zon. Ik tuinier op zandgrond.
    Maandag 25 Juni 2018 om 16:05
  • Jeannette v. Jeannette v. Voor zo'n plek in de volle zon zijn Waldsteinia ternata, tijmsoorten, Cerastium tomentosum en Nepeta heel mooi.
    Maandag 25 Juni 2018 om 17:00
  • Samantha Samantha Dankjewel, ik ga ze eens bekijken
    Maandag 25 Juni 2018 om 17:04