Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

4 reacties

  • Jeannette v. Jeannette v. Een vijg snoei je best in tussen eind november en half januari, als het blad eraf is. Alleen snoeien als het niet vriest of als er binnen een week vorst wordt verwacht. Later snoeien geeft kans op bloeden.
    Zondag 15 Juli 2018 om 14:20
  • W. M. W. M. dank voor je advies. Nog even ; hij/zij heeft alleen bladvorming op het eind van de takken. ( draagt overigens wel veel vruchten). Dus eigenlijk kale takken met op de punten wat blad. Wat kan daarvan de oorzaak zijn ? (staat goed in de zon, met beschaduwde voet).
    Maandag 16 Juli 2018 om 12:27
  • Jeannette v. Jeannette v. Dat is de normale groeivorm van oudere planten. Kijk maar een naar foto's op internet. Je zal zien dat de meeste planten alleen bladeren hebben aan het eind van de takken. Overigens hoeft de voet niet direct in de schaduw te staan. Het blad is groot genoeg om voldoende schaduw te geven waar nodig.
    Maandag 16 Juli 2018 om 14:11
  • W. M. W. M. dank voor je advies. Ga er eind deze maand mee bezig.
    Vrijdag 1 November 2019 om 10:15