MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Adrie D.Heb in mijn tuin in voorjasr blauwe druifjes gehad . Deze helemaal laten staan totdat ze uitgebloeid en afgestorven waren . Nu lijken de bollen van deze blauwe druifjes opnieuw helemasl uit te schieten .
  Moest dit niet pas volgend jaar gebeuren ? Ik heb er geen verstand van kan iemand mij inlichten ?
  Maandag 20 Augustus 2018 om 19:28

5 reacties

 • Kurt R. Kurt R. Wel hier komt ook iets terug maar ik twijfel heb ook sneeuwklokjes maar dit is ook te vroeg. Dit is ook nieuw voor mij. Maandag 20 Augustus 2018 om 19:40
 • Kaatje v. Kaatje v. Uit de omschrijving van Blauwe Druifjes: "Omdat Blauwe druifjes al in het najaar blad aanmaken moeten ze in het najaar gepoot worden en niet in het voorjaar!

  Plant Blauwe druifjes liefst in de periode september oktober. De plantdiepte van Blauwe druifjes bedraagt ongeveer twee maal de dikte. Voor de kleinere soorten is dat twee tot drie centimeter diep, voor de grote soorten maximaal vijf centimeter. Direct na het planten goed water geven."
  Zie hier : https://goo.gl/xAyquG
  Maandag 20 Augustus 2018 om 20:04
 • Margo Margo Nee hoor, het is normaal dat ze in de nazomer al nieuw loof krijgen. Een blauw druifje is het grootste deel van het jaar zichtbaar in de tuin en dat is handig want dan graaf je je ze niet per ongeluk op zoals mij vandaag met de crocusbollen weer overkwam :-) Maandag 20 Augustus 2018 om 21:32
 • Adrie D. Adrie D. Aha gewoon normaal dus ...thanks , weer wat geleerd. Maandag 20 Augustus 2018 om 21:35
 • Renilde Renilde Adrie heeft in het voorjaar blauwe druifjes 'gehad'....hij bedoelt dus niet 'geplant'.....
  Is gewoon normaal dat ze nu al in blad staan hoor....
  Maandag 20 Augustus 2018 om 21:53