MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

 • HeidiHelaas @Franca van de Goolberg, de schuur heeft dit jaar een merkwaardige herfsttooi. De ene helft van de wilde wingerd is nog groen en de andere al rood of is zelfs al uitgevallen. Het zijn weliswaar twee planten, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. :-) Maar ja, niets gaat normaal dit tuinseizoen.
  Dinsdag 23 Oktober 2018 om 21:48

5 reacties

 • Kaatje v. Kaatje v. Ja Heidi, kennelijk niet zo'n goed jaar voor de Wilde Wingerd. Mijn exemplaren zijn in het 2e jaar en alhoewel ze deze zomer er goed en groeizaam uitzagen, gaat het nu onregelmatig en hard. Net als bij jou eentje die vrij kort zijn mooie rode tooi had en nu al vrij kaal is, en de buurvrouw/man die nog niet zo ver is en grotendeels groen/bruin is.
  Foto is hier te zien: https://www.mupload.nl/img/9ct...
  Woensdag 24 Oktober 2018 om 09:48
 • Roos T. Roos T. Ik denk dat de droogte van dit jaar ook invloed heeft op onze planten en struiken.Hier zie ik het toch wel.Zelfs een buxusmassief dat ik vergeten was ziet er armzalig uit.Aarde is zo droog dat het het water nauwelijks op kan nemen,Loopt er zo door heen.Ik giet nu meerdere dagen.

  Woensdag 24 Oktober 2018 om 16:03
 • Heidi Heidi Merkwaardig gezicht bij jou, Kaatje omdat de twee planten zo dichtbij elkaar staan. De droogte zal ongetwijfeld de boosdoener zijn bij mij. Heb er overal zaailingen van en die kruipen ook over de grond. Die doen het (te) goed. Ben benieuwd hoe het ‘t komend voorjaar gaat en of ze het aan de schuurmuur overleefd hebben. Woensdag 24 Oktober 2018 om 16:36
 • Franca v. Franca v. De natuur doet wat hij wil, het weer zal zeker een rol meespelen. Het is inderdaad een vreemd gezicht Heidi, maar volgend jaar weer nieuwe kansen denk ik maar. Woensdag 24 Oktober 2018 om 22:52
 • Myriam V. Myriam V. Bij ons is die egaal gekleurd...komt allemaal van dezelfde plant denk ik.
  Donderdag 25 Oktober 2018 om 21:11

3 tuiniers vinden dit leuk