Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Steven T.

  • Steven T.Heeft er iemand een idee of ervaring met groeilampen? Ik zou er willen aanschaffen om mijn zaaigoed tijdens koudere periodes binnen wat meer te ondersteunen. Mijn werkplaats is wat aan de donkere kant maar ik heb geen enkel idee welke goed zijn of nuttig. De keuze is ook groot en verscheiden...
    Maandag 1 April 2019 om 07:35

1 reactie

  • Luc B. Luc B. Heb dit jaar voor het eerst gebruik gemaakt van groeilampen vooral voor het zaaien van pepers. Ben begonnen eind december met zaaien en heb nu zeer mooie en sterke planten. Volgens mij een zeer goede aankoop geweest, zou het direct terug doen. Heb dit wel in combinatie gebruikt met een propagator, aangezien bij pepers warmte en licht zeer belangrijk zijn. Voor het licht heb ik toch wel wat opzoekwerk en rondvraag vooraf gedaan, en uiteindelijk op een betaalbaar product terecht gekomen: LED Kweekstrip 90 CM (aluminium).
    Maandag 1 April 2019 om 07:49