MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

4 reacties

 • Lieven G. Lieven G. Krulziekte bij Perzik ? Zaterdag 13 April 2019 om 20:50
 • Kelly S. Kelly S. Dacht ik ook meteen aan ja... Zondag 14 April 2019 om 07:50
 • Conny V. Conny V. Lieven Gekiere nee het is een nectarine plus na een tijdje vlakken ze uit in dezelfde kleur maar echt vlak/platte vlek, die heb ik hier verleden jaar (toen ik hem pas gekocht had) ook laten zien en niemand wist wat het was. En Lieven Gekiere heb je al terug gereageerd op mijn mails ivm die kiwiplant?
  Plus mijn druiven hadden verleden jaar ook een ziekte van bruine opgehoogde vlekken, het zou een mijt geweest zijn en ik moest elk blad dat ook maar iets vertoôden "plukkun" en in de winter het hout snoeien. Ik heb dat gedaan maar het is terug plus ook op mijn rode bessen. Zou het dit kunnen zijn bij mijn nektarines maar dan in een andere kleur en wat kan ik hier nog aan doen aub.?
  Lieve groetjes Conny
  Vrijdag 26 April 2019 om 01:30
 • Conny V. Conny V. De bladeren op mijn druiven en rode bessen kan ik goed bijhouden en als ik in de winter het hout goed snoei dan denk ik wel dat ze der eindelijk vanaf gaan zijn.

  Maar mijn nectarines staat volledig kaal momenteel. Eerst alle bladeren en ďaarna tussen de 30 á 40 stuks vruchtjës eerst wat losser hangen en dan vallen ze er mooi af.

  Is er iemand die weet wat het is maar veel belangrijker wat kan ik er tegen döen!
  Het liefst bio maar als het echt niet anders kan
  Donderdag 13 Juni 2019 om 11:57