MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Gerard H.

Gerard   Chinese Iep Bonsai (Ulmus parvifolia)

  • Gerard H.Hallo, Ik ben nieuw hier dus als ik iets verkeerd doe of op de verkeerde plaats, sorry daarvoor en laat 't even weten s.v.p.
    Ik wil graag een Bonsai boompje maken/onderhouden voor niet al te duur omdat de financiële middelen daarvoor ontbreken, heb zo'n 35 à 40 jaar geleden er eentje gehad en daarna altijd gek van geweest en gebleven, mijn voorkeur gaat uit naar een Chinese/Japanse Iep die ik dan in een mooie bak in de tuin zou willen hebben, tips worden zeer op prijs gesteld, ow en hij mag niet al te hoog worden ;) Met vr. groet, Gerard.
    Maandag 3 Juni 2019 om 12:59

1 reactie

  • Jeannette v. Jeannette v. Welkom op het forum, Gerard! Nee, je bent precies op de goede plek terecht gekomen dus maak je geen zorgen :-) de hoogte heb je natuurlijk zelf in de hand. Ik heb me er een tijdje geleden in verdiept, maar ben nog niet echt ver. Daarom geef ik je een link naar goed utleg. Een advies: kijk eens bij jou in de buurt of er een bonsaïvereniging is. daar leer je heel veel en krijg je raad van echte liefhebbers. Hier volgt de link: https://www.bonsaiempire.nl/ Maandag 3 Juni 2019 om 16:44