Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

  • Jacqueline v.Wij zijn naar een ander huis verhuisd en daar staat een appelboom in de achtertuin. Volgens de vorige bewoonster gaat het om het Granny-ras, maar ik zie nu dat er roodkleurige appels aan de boom aan het groeien zijn, dus het zal toch een ander ras zijn, lijkt mij. Is aan de hand van de foto te zien om welk appelras dit gaat...?

    En verder vind ik dat de meeste bladeren van deze boom zo zielig naar beneden hangen. Op deze close-upfoto is dat niet goed te zien, maar zo te zien kun je helaas niet meer dan één foto bij een bericht plaatsen, anders zou ik er nog een foto van de hele boom bij doen. Zijn die hangende bladeren normaal of is hier sprake van een watertekort of een ziekte ofzo?
    Maandag 3 Juni 2019 om 16:13

5 reacties

  • Jacqueline v. Jacqueline v. Ik heb bij een nieuw bericht een foto geplaatst van de boom in z'n geheel.
    Maandag 3 Juni 2019 om 16:17
  • albert y. albert y. lijk mij op een elstar heb er 1 in de tuin staan zelfe de vrucht en blad
    Maandag 3 Juni 2019 om 18:53
  • Jacqueline v. Jacqueline v. O leuk, of liever gezegd, lekker, die kopen wij altijd. En hangen die blaadjes van uw boom ook zo naar beneden? (zie de foto van de hele boom bij mijn andere bericht) Ik vind het er net uitzien of de boom een groot watertekort heeft, maar inmiddels heeft hij al heel wat gieters en zelfs een keer het halve zwembadje van de kinderen gegieterd gekregen, maar de blaadjes hangen er nog net zo bij.
    Maandag 3 Juni 2019 om 23:15
  • albert y. albert y. Mijn bladeren zijn ook zo omlaag is altijd geweest maar wel vochtig houden
    Dinsdag 4 Juni 2019 om 12:33
  • Jacqueline v. Jacqueline v. Oké, gelukkig, bedankt voor uw reacties!
    Dinsdag 4 Juni 2019 om 17:38