MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

3 reacties

  • Marianne V. Marianne V. Oei Benny , blijkbaar is de tekst bij mijn antwoord op jouw vorige bericht niet gesaved dus bij deze een tweede poging : ik hou sedert 10-15 jaar roze mandevilla's over . Heb ze voor de winter heel drastisch moeten snoeien wegens te groot om te overwinteren. Alleen de grote hoofdstamnen over gehouden, en dit is het resultaat nu. Soms is er idd een tak dood maar let op ,er kan er eentje soms ook vrij laat uitlopen dus knip ze niet te vlug af ( ik heb ook al takken afgeknipt die er morsdood uitzagen maar toch melksap bleken te bevatten ).
    Vergeet je plant geen mest te geven want ze kunnen wel wat hebben, verder niet té veel water en ik heb ze nu ook wat ( een beetje hè )zeewier kalk bij gegeven: ze vragen een neutrale PH en vaak is de grond na de winter wat verzuurd. Maar zoals je ziet , die van mij zijn dit jaar ook laat : de lange uitlopers beginnen nu pas te komen dus op bloemen moet ik ook wachten:-):-)
    Dinsdag 11 Juni 2019 om 14:57
  • benny v. benny v. hartelijk dank wachten we wel nog wat Dinsdag 11 Juni 2019 om 15:03
  • Renilde Renilde Je kan de uitlopers toch wat naar die andere kant sturen? Ik heb mijn 3 mandevilla's flink moeten snoeien want het was zo een wirwar geworden en sommige hadden last van luis... het zal iets langer duren voor ze bloeien maar ja... Dinsdag 11 Juni 2019 om 18:20