Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

9 reacties

  • Pascal G. Pascal G. Deze heb ik nog niet gestekt maar alles valt te proberen. Natuurlijk dien je er dan nog in te slagen de stekken te laten overwinteren,.... dat wordt dan het moeilijkste van dit verhaal denk ik?
    Heb je er nog niet aan gedacht zaden van de plant te nemen? Ik had ooit een gelijkende Salvia. De zaden zitten tussen de werkelijke bloem en de stengel. Maximum 3 zaden per bloem. Niet alle bloemen krijgen zaden.
    Woensdag 19 Juni 2019 om 21:44
  • Franca v. Franca v. Dank Pascal, ik ga als het zo ver is op zoek naar zaad en probeer in het najaar de Salvia te stekken.
    Woensdag 19 Juni 2019 om 21:48
  • Pascal G. Pascal G. Met proberen heb je nooit iets te verliezen. Laat dan maar iets weten. :-)
    Woensdag 19 Juni 2019 om 21:51
  • Franca v. Franca v. Vind ik ook, overwinteren zal denk ik op de zolder voor het raam, daar is de verwarming nooit aan. Je hoort het wel of er iets gelukt is of niet.
    Woensdag 19 Juni 2019 om 21:54
  • Pascal G. Pascal G. OK, veel succes.
    Woensdag 19 Juni 2019 om 21:55
  • Hanneke s. Hanneke s. is de onderkant van het blad lila?volgens mij heb ik 'm ook en binnen overgehouden,wel in de kelder voor het raam,late bloeier?
    Woensdag 19 Juni 2019 om 21:56
  • Franca v. Franca v. Nee de onderkant is gewoon groen en hij bloeit van juni tot en met oktober. Staat in de volle grond en zijn 8 planten, wel veel om uit te graven en binnen te laten overwinteren.
    Woensdag 19 Juni 2019 om 22:02
  • Frankstuin.be Frankstuin.be De Salvia Penny's Smile is perfect winterhard hoor, staat bij ons zonder zorgen midden in onze tuin en komt elk jaar weelderig terug. Ik stek zelf niet - serre staat vol met pepers enzo. Maar ik zie dat ze momenteel wel plantjes hebben bij :
    http://sunsister.nl/assortimen...

    Zondag 23 Juni 2019 om 09:59
  • Franca v. Franca v. Dank Frankstuin.be, voor de moeite, maar mijn tuin staat nu vol met Love and Wishes, we gaan deze zomer en winter eens rustig bekijken en als het niet bevalt, houd ik deze in gedachte.
    Zondag 23 Juni 2019 om 12:00