Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

  • Hella P.Ik heb deze - naar ik nu weet - Goudiep in de tuin staan van mijn nieuwe huis. Hij is erg hoog, met een heel kale stam (behalve deze twijgen onderaan, zie foto) en een enorme kroon. Op alle foto's van goudiepen zie ik echter hoog taps oplopende modellen. Kan ik mijn boom weer in die vorm terugkrijgen? Met storm zwiept deze gevaarlijk heen en weer, doordat ie topzwaar is.
    Dinsdag 2 Juli 2019 om 18:34

2 reacties

  • T. A. T. A. Eigenlijk is zo’n grote transformatie niet mogelijk. Je kan de boom bij de grond afzagen, en hij zal dan met een groot aantal nieuwe takken terugkomen. Het resultaat is dan een bossig geheel, maar meestal niet bevredigend.. Een nieuwe planten is de mooiste oplossing.
    Dinsdag 2 Juli 2019 om 21:39
  • Hella P. Hella P. Nee, ik zag ook dat de foto niet doorkwam. Geen idee hoe ik die er dan bij moet zetten. Maar goed ... eerst dan maar vergunning aanvragen om de boom te mogen verwijderen ...
    Woensdag 3 Juli 2019 om 19:59