MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

 • Marianne V.Schade aan het opmeten na vandaag : voor deze fothergilla was de combinatie va hoge temperatuur en warme uitdrogende wind net iets teveel. Hoop dat water en de (relatieve )koelte van de nacht hem terughaalt :-( Voor de hortensia's is het ook vijf voor twaalf en zelfs van sommige dahlia's gaan de knoppen nauwelijks open, alvorens te verdrogen. IK WIL REGEN zoals een groot deel vsn west vlaanderen !!!
  Donderdag 25 Juli 2019 om 20:14

18 reacties

 • Margo G. Margo G. Hier op de Brabantse zandgrond smachten wij ook naar een flinke bui.
  Donderdag 25 Juli 2019 om 21:11
 • Marianne V. Marianne V. Brabant nederland? Als wij de regenradar volgden leek het alsof het westen van nederland al heel wat kreeg,maar mss de rest niet , mijn excuses daarvoor.In het brusselse hebben ze er hier al flink wat gekregen dus dacht ik niet aan brabant belgie (of toch ?)
  Donderdag 25 Juli 2019 om 21:33
 • Franca v. Franca v. Hier in Hendrik Ido Ambacht, Nederland ook kurk droog, ik smacht naar regen!!!
  Donderdag 25 Juli 2019 om 22:31
 • Adrie d. Adrie d. Je kunt ook net als mij op vakantie zijn en dan overgeleverd zijn aan anderen....goh wat heb ik het slecht :-) :-) :-)
  Vorig jaar precies hetzelfde mee gemaakt , toen zat ik toen het op heetst was in nl ook net in buitenland. Op vakantie
  Maar mijn zoon heeft toen prima gedaan ; slechts paar slachtoffers
  Donderdag 25 Juli 2019 om 22:39
 • Franca v. Franca v. Ik geef wel iedere avond water, maar dat is maar een druppel op een gloeiende plaat. Ook moet er het nodige gedaan worden, daar waag ik me niet aan in die hitte, lijkt me niet verstandig.
  Donderdag 25 Juli 2019 om 22:46
 • Marianne V. Marianne V. Wij hebben hier elke avond al een dik half uur nodig om alle potten water te geven en af en toe krijgen de meest droogtegevoelige planten zoals hortensia , azalea enz een extra emmer water aan de voetjes maar de uitdrogende hete wind van vandaag was er teveel aan: het voelde aan als de oostenrijkse föhn of franse mistral maar dan warmer :-(
  En idd er begint hier ook werk te komen; onkruid groeit altijd maar dat moet momenteel door een knieoperatie ook maar eventjes blijven groeien...
  Donderdag 25 Juli 2019 om 22:57
 • Franca v. Franca v. Die wind er ook nog bij, vreselijk dan mag ik niet mopperen, hier geen wind gelukkig. Dan ook nog een knieoperatie Marianne, wat vervelend voor je, hoop dat je snel weer wat in de tuin kunt doen, sterkte in iedergeval.
  Donderdag 25 Juli 2019 om 23:01
 • Marianne V. Marianne V. Thx, rondhobbelen om water te geven lukt wel , maar in de tuin werken , ja dat mag voorlopig niet :-(
  Donderdag 25 Juli 2019 om 23:03
 • John u. John u. Water geven hoeft geen straf te zijn. Als je weet wat je er blij me maakt...
  Vrijdag 26 Juli 2019 om 20:27
 • Marianne V. Marianne V. Is alleen een straf momenteel met mijn knie(ën) die niet meewillen hoor :-) Gaat me gewoon om het principe dat ik de volle grond liefst zo weinig mogelijk water geef maar daarvoor moeten we natuurlijk water uit de lucht krijgen. Blijven hopen zeker:-)
  En ja hoor ,mijn plantjes zijn blij maar laten duidelijk merken dat ze de temperaturen van de laatste dsgen niet op prijs stellen.....
  Vrijdag 26 Juli 2019 om 20:35
 • John u. John u. Ik ken hun reaktie. Sommigen zoals camelia's houden zich echt prima
  Vrijdag 26 Juli 2019 om 20:59
 • Heidi Heidi Hoop dat je knieproblemen van tijdelijke aard zijn, Marianne? Sterkte ermee. En heb je inmiddels voldoende water gekregen? Het is bar en boos op sommige plekken in Vlaanderen.
  Zaterdag 27 Juli 2019 om 22:46
 • Marianne V. Marianne V. Regen hebben we gehad , heidi , enkele uren en gelukkig was het hier normale regen, op sommige plaatsen is het de dagen voordien heel wat anders geweest.
  Vreemd , ik krijg niet alle mails meer door bij een reactie van iemand en een bericht lijkt verdwenen te zijn ook.
  Jouw reactie hier zag ik toevallig.
  Zit er een spook in de site of ligt het aan mijn gsm.
  Knieen, die komen ooit wel in orde, alleen is geduld nu niet bepaald mijn sterkste kant... :-)
  Zaterdag 27 Juli 2019 om 23:54
 • Heidi Heidi Even aan @Lieven Gekiere vragen war de problemen kunnen zijn? En “ooit wel goed komen” klinkt mij niet fijn in de oren. Sterkte en ja, geduld dan maar. Arme meid.
  Zaterdag 27 Juli 2019 om 23:57
 • Marianne V. Marianne V. Heidi , ik wil niet klagen , (het is nimmers niet levensbedreigend )mijn knieen zijn versleten, dus niets dat protheses niet knn oplossen, alleen ben ik daar mentaal nog niet klaar voor. En ik haat het dat mijn mobiliteit zo beperkt geworden is. Vroeger trokken we op vakantie dagenlang door de bergen en wandelde ik voor mijn plezier...grr
  Zondag 28 Juli 2019 om 00:09
 • Heidi Heidi Maar meisje, toch! Ik ken mensen die heel gelukkig zijn geworden nadat ze een of twee kunstknieën hebben gekregen. Geen pijn meer en na een half jaar konden ze terug alles. Nee, misschien geen grote bergwandelingen meer. Denk er nog maar eens over. Zoals het nu is is het ook frustrerend.
  Zondag 28 Juli 2019 om 00:14
 • Marianne V. Marianne V. Il weet het heidi , masr heb nog wat tijd nodig , thx :-)
  Zondag 28 Juli 2019 om 08:02
 • Roos T. Roos T. Ik begrijp het Heidi maar als je weer veel meer kan ben je blij dat het gedaan is.Sterkte .
  Dinsdag 30 Juli 2019 om 16:03