Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Iris D.Beste, ik heb een gatenplant die het niet goed doet. De nieuwe bladeren zijn slap, lichtgroen en sommige krijgen ook bruine randen. We hadden de plant net verpot (met nieuwe potaarde) en op een betere plaats gezet om volop te kunnen groeien (hij stond vroeger onder een trap en zat vast ) en ook met iets meer licht (vlakbij een venster op het noordoosten met enkel ochtendzon, maar we schermen de directe zonnestralen af met een gordijn). Ik dacht dat ik teveel water had gegeven, en heb een ‘droogkuur’ gedaan maar dat is het ook niet. Kan iemand mij tips geven.
    Vrijdag 30 Augustus 2019 om 10:16

1 reactie

  • Marianne V. Marianne V. Zou toch asn bladverbranding denken : uit donkere plek nr lichte plaats gehaald ....Heb je de luchtwortels eraan gelaten want ik zie er geen. Als je die in de grond steekt worden het gewone wortels. Het is nochthans een herl sterke plant : Ik heb de mijne in stukken geknipt en de stukken herplant en ze groeien allemaal, zelfs de moederplant krijgt nieuwe scheuten . ( en ze staan momenteel al twee maand buiten onder een boom)
    Vrijdag 30 Augustus 2019 om 13:26