MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Sonja H.Slakken-schrik

  SlakkenSchrik
  Slakken hebben een broertje dood aan koper. SlakkenSchrik is daarom hét middel om uw hosta’s, sla en basilicum te sparen voor slakkenvraat.
  Nooit eerder was slakkenbestrijding zo ecologisch en eenvoudig!

  Slakken, de schrik van elke tuinier
  Slakken behoren tot de grootste vijanden van elke tuinliefhebber. De schade aan mooie planten is vaak groot. Om ze te stoppen gebruiken veel tuiniers giftige middelen die slakken doden. Met alle gevolgen voor vogels, kikkers en egels die slakken eten. Een nieuw, natuurvriendelijk middel is dan ook noodzaak. Een effectief en vooral veilig middel voor kinderen en huisdieren, waarvan slakken niet doodgaan. Want deze dragen bij aan het biologisch evenwicht in de tuin. Wij presenteren u: SlakkenSchrik®.

  Koper: de geniale ontdekking tegen slakken
  In de oudheid kende men al de kracht van koper. De toepassing van koper om slakken in de tuin te bestrijden is misschien wel de grootste en simpelste ontdekking van de laatste jaren. Biologisch gezien kunnen slakken niet tegen de eigenschappen van koper. Want bij aanraking voelt de slak letterlijk een lichte stroomprikkel. Daarom maakt hij dat hij weg komt! Miljoenen mensen in de USA, Australië en Engeland passen koper al met succes toe. Zo eist bijvoorbeeld het ministerie van Landbouw in de USA bij import van bepaalde bloemsoorten dat de kweekbedden beschermd worden door kopertape.

  SlakkenSchrik®koper plakband
  U kunt zelfklevend kopertape gebruiken op terraspotten voor kruiden, bloembakken, zaaibedden, bomen of struiken. Ook voor terrasmeubilair of voerbakken van huisdieren. Zonodig een 2e baan aanbrengen.

  SlakkenSchrik®koper ringen
  Plaats de ringen direct om uw planten. Om grote planten te beschermen klikt u eenvoudig 2 of meer ringen aan elkaar. De ringen zijn verkrijgbaar met een diameter van 10, 15, 20 en 30 cm. De ringen zijn duurzaam en gaan een leven lang mee. Kijk hier voor meer informatie.

  Veilig voor kinderen en huisdieren
  Kinderen en dieren proeven graag alles, ook het gif in de tuin dat voor de slakken bestemd is. De producten van SlakkenSchrik®koper zijn gemaakt van duurzaam koper en veilig voor kinderen en huisdieren.

  Beter voor planten
  Door SlakkenSchrik®koper komt er geen gif in de grond, maar een kleine hoeveelheid koper. En zoals bekend is koper is een waardevol sporenelement dat kan zorgen voor gezonde groei van planten.
  Slakkenschrik®: Het beste wat planten kan overkomen
  SlakkenSchrik® is een product van:
  Kopersporen
  Sparrenlaan 5, 9401 RA Assen, tel. 0592-319402

  Blog & Nieuws
  Nieuwsbrief mei 2019 22 mei 2019
  December Cadeautips 3 december 2018
  Nieuwsbrief november 2018 21 november 2018  gratis verzending
  Maandag 2 September 2019 om 16:55

3 reacties

 • Kiki B. Kiki B. lijkt op reclame :-) maar in de praktijk helpt het niet veel en is dan vrij dure oplossing. Woensdag 4 September 2019 om 21:38
 • Sonja H. Sonja H. In de praktijk raap ik de slakken met een zaklamp als het donker is. Woensdag 4 September 2019 om 21:40
 • Kiki B. Kiki B. Ja, dat helpt echt nog wel het beste. Woensdag 4 September 2019 om 22:31