Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Josephine L.

7 reacties

  • Danny V. Danny V. Je kan wel om de paar jaar enkele dikke stammen aan de basis wegsnoeien. Zo verjong e weer de struik
    Vrijdag 18 Oktober 2019 om 11:26
  • Roos T. Roos T. Ik snoei hem om het jaar en zo houd ik een struik met jong hout.
    Vrijdag 18 Oktober 2019 om 12:52
  • Roos T. Roos T. Josephine vind hem toch te hoog voor haar tuintje.
    Vrijdag 18 Oktober 2019 om 15:50
  • Josephine L. Josephine L. Bedankt voor alle reacties...ik wil mede snoeien omdat hij steekt naar 1 kant groeit en dus aan een kant erg hoog wordt en aan de andere kant achterblijft.....als ik hem nu op gelijke hoogte kan snoeien, er hoeft niet zoveel af, dan groeit hij misschien weer wat rechter?
    Vrijdag 18 Oktober 2019 om 16:02
  • Josephine L. Josephine L. Ik zal er geen lolly van maken Bert :). Die grote boom staat net naast mijn tuin, die is van de gemeente...ze willen hem steeds kappen maar dat mag niet van mij..hij is mooi en geeft lekker schaduw.
    Vrijdag 18 Oktober 2019 om 17:41
  • Roos T. Roos T. Zonde om zo,n boom te kappen.
    Vrijdag 18 Oktober 2019 om 20:02
  • Kiki B. Kiki B. Heb er net als de anderen even naar zitten kijken en mij afgevraagd wat ik zelf zou doen als het mijn tuin en mijn boom zou zijn. Ik zou haar zelf iets uitdunnen, is ook voor de boom vaak beter, meer licht in de kroon. Krenteboom kan heel goed tegen snoei, alhoewel ik het met de anderen eens ben dat het op zich vrijwel nooit echt nodig is. Maar het gaat om wat jij zelf mooi vindt. Het voordeel van dat ze nu best iets hoog is ( veel hoger wordt ze niet) is dat je weinig inkijk hebt. Dus wat meer privacy.
    Als je de hoogte echt een bezwaar vindt dan kan je haar gerust op de laatste kruisingen terugnemen en evt wat dikke takken bij de grond terugzetten. Ze kan daar prima tegen en zal snel genoeg weer mooi uitlopen . Het snoeien kan je nu op dit moment ( of morgen) doen.
    Vrijdag 18 Oktober 2019 om 20:08