Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

  • Dutchess V.In de lente hang ik altijd een pluizenbol aan de heg: een voederkoker maar dan gevuld met haar van onze kat. De mezen zijn er dol op!
    Nu was hij "vergeten" en is pas na de laatste snoeibeurt van de heg weer tevoorschijn gekomen. Wat schertst mijn verbazing: nu hij weer zichtbaar is, komen de mezen er ook in de winter op af om pluisjes te halen!
    Zaterdag 16 November 2019 om 09:33

3 reacties

  • Guy G. Guy G. Dit wou ik even melden.De laatste maanden was er een grote mezensterfte.Men dacht dat dit te wijten was aan de bestrijding van de buxusmot(de mezen zijn verzot aan deze rupsen).Blijkt nu dat de haren van honden en katten behandeld werden met een vlooienproduct waarin FIPRONIL in zit. Deze haren gebruiken de mezen om hun nest mee te maken.Die bepaalde stof FIPRONIL zou na een tijdje nefast effect hebben op de jongen van de mezen.
    Zaterdag 16 November 2019 om 11:03
  • Dutchess V. Dutchess V. Wat goed dat jullie het delen! Alles staat in verband met elkaar, hoe spijtig ook voor de meesjes
    Zaterdag 16 November 2019 om 11:35
  • Dutchess V. Dutchess V. (opnieuw geplaatst, deel van de reactie was weggevallen)
    Wat goed dat jullie het delen! Alles staat in verband met elkaar, hoe spijtig ook voor de meesjes. Onze poes is gelukkig niet behandeld met chemische meuk/medicijnen. Maar even goed: dank jullie wel voor de waarschuwing!!
    Zaterdag 16 November 2019 om 14:19

2 tuiniers vinden dit leuk

  • Pascal G. Pascal G. Zondag 17 November 2019 om 13:58
  • Kiki B. Kiki B. Zondag 17 November 2019 om 22:30