MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

 • Lucas W.Bloembollen schijnen vaak zoveel gif (om ze goed te houden) te bevatten dat bijtjes tot drie jaar later nog sterven van de nectar. Toen ik dat las bestelden we, bij VELT met een groepsaankoop, 100 biologische bloembollen. Klinkt raar maar nu geniet ik van het idee dat ze tenminste geen bijenvriendjes kwaad doen :-)
  Zaterdag 29 Februari 2020 om 10:44

3 reacties

 • Edwin d. Edwin d. Ik bestel hier in Nederland mijn bollen altijd bij de Warande. Om dezelfde reden.
  Weg met al dat gif.
  Zaterdag 29 Februari 2020 om 12:00
 • Franca v. Franca v. Dit is echt nieuw voor mij van dat gif, nog nooit van gehoord. Zondag 1 Maart 2020 om 12:36
 • Lucas W. Lucas W. Maak plaats voor biologische bloembollen

  01/03/2020Reacties (0)
  Bloembollen zijn voor mens en dier hét symbool bij uitstek van de lente en van de natuur die weer ontluikt. Voor de bijen zijn ze vaak het eerste voedsel. Onze verbazing is dan ook groot als we lezen hoe slecht gangbare bloembollen zijn voor bijvoorbeeld bijen. We zouden Velt niet zijn als we hier niets aan willen doen. Daarom organiseren we in maart opnieuw een samenaankoop.

  Hoe doe je mee?
  Ben je al Velt-lid? Dan ontvang je binnenkort het nieuwste nummer van ons magazine Seizoenen én ook de bestellijst van biologische bloembollen.
  Ben je nog geen Velt-lid? Sluit je dan snel aan. Je ontvangt dan meteen een welkomstpakket met daarbij je eerste nummer van ons magazine Seizoenen én de bestellijst van biologische bloembollen. Je kunt dan vanaf half maart meteen deelnemen aan onze samenaankoop van biologische bloembollen en genieten van een flinke korting.
  Maandag 2 Maart 2020 om 14:42

2 tuiniers vinden dit leuk