MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Rudi V.Ik zoek gratis stekjes in de omgeving van Nazareth voor mijn tuin. Jaleno pepertjes - Hibiscus - bodemdekkertjes - alles behalve onkruid welkom. Bij voorbaat bijzondere dank!
  Zondag 15 Maart 2020 om 11:27

5 reacties

 • Marianne V. Marianne V. Marianne Vandemoortele
  Heb enkele grote hibiscus syriacus staan, klaar om weg te doen maar niemand wilde ze. Je mag ze hebben maar eerst moet de hele corona crisis afgewend zijn. Ik woon in Aarsele dus dat is goed doenbaar maar NIET de eerste weken :-) reden : drie mensen van het gezin werken in de gezondheidszorg en een vierde in een grote winkel , dus.....
  Zondag 15 Maart 2020 om 13:59
 • Rudi V. Rudi V. Dag Marianne,
  Bijzonder vriendelijk om te reageren op mijn vraag. Laat maar weten wanneer het het beste uitkomt. Uiteraard ook graag het afhaaladres.
  Mijn mailadres is: r.vdp@telenet.be
  Alvast bedankt en tot in betere tijden,
  Rudi
  Zondag 15 Maart 2020 om 14:08
 • Marianne V. Marianne V. Ok Zondag 15 Maart 2020 om 14:08
 • Kaatje v. Kaatje v. @Rudi/@Marianne niet alle informatie/communicatie tussen jullie hoeft hier via het scherm te gebeuren. Adressen - Telefoon en andere gevoelige/private informatie kan je ook via directe mail tussen jullie beide geschieden.
  Klik de naam van Marianne aan (voor Rudi b.v) en je ziet haar profiel en rechtsboven 'Updates van .. volgen'.
  Als dit gebruikt, verschijnt er op het scherm de mogelijkheid om op Marianne's email-adres direct te communiceren. En geldt ook omgekeerd. (Wel limiet van 5 per maand voor niet-Plus leden...)
  Zondag 15 Maart 2020 om 15:02
 • Marianne V. Marianne V. Dat weet ik Kaatje en ik geef trouwens niet méér info dan ik zelf kwijt wil op deze site Zondag 15 Maart 2020 om 15:10