Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

7 reacties

  • Marianne V. Marianne V. Zou willen dat ik even hoopvol kon zijn, Heidi.Gisteren is de zesde van mijn collega's ziek geworden :-( Verzorg je goed , en hou afstand
    Dinsdag 24 Maart 2020 om 18:01
  • Heidi Heidi Doe dat zelf ook vooral @Marianne Vandemoortele maar is toch vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Sterkte!
    Dinsdag 24 Maart 2020 om 20:11
  • Pascal G. Pascal G. Moeilijk op af te gaan vindt ik, Marianne. Want zelfs met een snotvalling wordt gevraagd thuis te blijven. Voor zover ik weet zijn er overal veel zieken. maar we moeten inderdaad zeer voorzichtig zijn en zoals je zelf aangeeft afstand houden. Helaas zie je er zo nu en dan die denken dat deze regels dienen om aan hun laars te lappen. Ik blijf vandaag braafjes in de tuin :-)
    Blijf gezond allemaal!!!!
    Woensdag 25 Maart 2020 om 09:34
  • Marianne V. Marianne V. Mijn beste Pascal, dat zijn de zes bewezen positieve gevallen op een dienst van 30 mensen en geen snotvallingen !!!!
    Woensdag 25 Maart 2020 om 13:35
  • Pascal G. Pascal G. Mijn beste Marianne.Dat is natuurlijk iets anders welke ik niet uit jouw bericht kon opmaken. In dat geval is 6 op 30 natuurlijk veel. De meeste mensen welke ziek thuis zijn en zo ken ik er wel enkele weten zelfs niet of ze al dan niet het Corona virus te pakken hebben.
    Woensdag 25 Maart 2020 om 20:29
  • Ted Ted Tuintjes blijven tuintjes
    Zondag 5 April 2020 om 11:15
  • Heidi Heidi Hey, @Ted, ouwe reus! Leuk dat je ook weer even langs komt!
    Zondag 5 April 2020 om 11:36

5 tuiniers vinden dit leuk