Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

4 reacties

  • Plantadvies Plantadvies Veel planten kunnen brandnetelgier goed gebruiken. Ze is zeer geschikt als bijvoeding voor veeleisende gewassen als prei, tomaten, kool, selderij en komkommer. Ook eenjarige zomerbloemen, vaste planten, rozen, bessenstruiken en vruchtbomen gedijen goed bij een scheutje brandnetelgier. Maar let op: bonen, erwten en uien kunnen niet bemest worden met de gier.
    Zaterdag 11 April 2020 om 07:34
  • Edwin d. Edwin d. Het is zeer stikstofrijk. Ook weet niet of het slim is om over je gazon te gooien. Aan de andere kant, natuurterreinen vergrassen door een teveel aan stikstof.
    Zaterdag 11 April 2020 om 08:41
  • Chriko V. Chriko V. Bedankt allemaal, we gaan eens zien wat dat geeft. En stinken doet het inderdaad, gebruik het al even in de moestuin maar dacht het nu ook te gebruiken voor de vaste planten en sommige stukken gazon. Daar waar de honden hun vaste plek hebben om te wateren.

    Zaterdag 11 April 2020 om 15:46
  • Roos T. Roos T. Bij mij kan ik als de hond geplast heeft op gras de eerste tijd niets meer zaaien ik haal laagje grond eruit en doe er andere in en zaai dan.
    Zaterdag 11 April 2020 om 20:25