Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

5 reacties

  • Pascal G. Pascal G. Langzaam maar zeker is de mussenpopulatie zich aan het herstellen. In de ene regio gaat het al wat vlugger dan in de andere.
    Maandag 4 Mei 2020 om 10:26
  • Simon D. Simon D. We zien nu 2 koolmees- en 2 mussenpaartjes in onze tuin. Gaat dus inderdaad beter met de mussen denk ik
    Maandag 4 Mei 2020 om 11:41
  • Pascal G. Pascal G. Ook hier zie ik de voorbije weken al eens een musje in de tuin. Het is nog niet zo lang geleden anders geweest.
    Maandag 4 Mei 2020 om 21:55
  • Gert a. Gert a. ik heb ook weer mussen, maar minder mezen. gisteren had ik ook een sperwer in de buurt van de voedersilo ... heeft zijn/haar doel echter op het nippertje gemist.
    Donderdag 7 Mei 2020 om 14:56
  • Pascal G. Pascal G. Ja, als die zo dat ééne musje komt pakken,....
    Dit kan ook toeval zijn maar de grote terugval van de mussen is gebeurd net nadat we allemaal overgeschakeld zijn op loodvrije benzine. Volgens wat ik er toen over gelezen heb is de loodvervanger dodelijk voor een bepaalde larve waar de mussen gek op zijn.
    Donderdag 7 Mei 2020 om 22:26

5 tuiniers vinden dit leuk