MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

 • Rit M.Mijn voortuin is overwoekerd door boshyacint. Zie bijgaande foto. Ik heb er al miljoenen bolletjes uitgehaald maar er komen er steeds meer. Ik weet dat er veel mensen gaan wandelen in het Hallerbos om dit te bewonderen maar ik wil ze weg. Iemand een goed idee om deze woekerplant te doen verdwijnen ?
  Dinsdag 5 Mei om 13:05

5 reacties

 • Edwin d. Edwin d. Gratis afhalen, zelf uitgraven. Dinsdag 5 Mei om 17:26
 • Rit M. Rit M. Wat bedoelt u ? Dinsdag 5 Mei om 18:05
 • Edwin d. Edwin d. Zoals ik zeg, aanbieden dat mensen ze gratis mogen halen. Genoeg animo neem ik aan voor zulke prachtige plantjes. Dinsdag 5 Mei om 18:22
 • Henk v. Henk v. Ik haal de uitgebloeide bloempjes eraf, voordat deze zaad vormen. Is het loof verdord dan trek ik het geheel met bolletje uit de grond. Na verloop van tijd win ik de strijd en houd het geheel binnen de perken. Dinsdag 5 Mei om 20:42
 • Francis V. Francis V. Het advies van Edwin de Vries is het beste advies: wat je door een ander kan laten, moet je niet zelf doen.
  Anders wordt het elke vermeerdering van de plant de kop indrukken. Generatieve vermeerdering stoppen, doo alle zaadvermorming weg te knippen zodra de bloei uitgebloeid is.
  En de vegetatieve vermeerdering belemmeren, door alle verschijnend groei van de plant weg te snijden. Methode grasmaaier dus.
  Woensdag 6 Mei om 14:25