Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Jolanda P.Dag,

  Ik ben een plan aan het maken voor een kleurrijke tuin. Ik ben mijn tuin aan het tekenen en heb alle planten in mijn tuin gezet (en de planten die ik besteld heb. Nu heb ik tags aan gemaakt, zodat ik later ook nog weet wat waar staat. Bv Achtertuin links, voortuin rechts. Alleen hoe krijg ik die tags nu bij mijn planten?
  Zaterdag 16 Mei om 11:34

2 reacties

 • Kaatje v. Kaatje v. Wat je zou kunnen doen Jolanda is de volgend optie gebruiken binnen de site hier. Je bent Plus-lid. Die hebben de optie om al de planten die ze hier toegevoegd hebben naar 'hun tuinen(en)', te exporteren naar hun eigen/thuis omgeving.
  Met deze gegevens kan je dan b.v. zaken in een spreadsheet zetten en in Excel gebruiken. Als je een beetje thuis bent in een spreadsheet kan je daar vele kanten mee op. Dus ook b.v. opmerkingen toevoegen/ extra beschrijvingen voor je zelf (je tags!!) en zelfs links naar b.v. foto's op je eigen computer! Om maar eens iets te noemen. Ben je expert dan teken je een platte grond en zet je de link naar omschrijving op z'n plek. Om maar wat te noemen.
  Kijk bij Mijn Tuin - Planten - Exporteren. Succes!
  NB: Al jouw tags bij plantomschrijving hier toevoegen zou ik afraden!!
  NNB: Deze optie is niet dynamisch.... Ergens iets aangepast/toegevoegd aan de ene kant, leidt niet te gelijkertijd tot aanpassing aan de andere kant....
  Zaterdag 16 Mei om 12:05
 • Franca v. Franca v. Ben een beetje jaloers hoe je dat op de computer doet, helaas ben ik daar erg onhandig mee. Gelukkig kan ik wel mijn tuin opmeten, een plattegrond tekenen en de planten erin zetten. Ouderwets, maar het werkt ook nog steeds en een schriftje met aantekeningen kom je ook een heel eind. Zaterdag 16 Mei om 12:28