Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Jimmy V.Heb vandaag een nieuwe plant gekocht de duifkruid kudo white en nu wil ik deze via mijn tuin organisatie opzoeken en ik krijg verschillende soorten te zien behalve de white.
    Dus is mijn vraag blijft de zorg en grondsoort voor iedere duifkruid gelijk?
    Zondag 24 Mei 2020 om 00:09

2 reacties

  • Kaatje v. Kaatje v. De Duifkruid 'Kudo series' komt i.d.d. nog niet voor hier. Is van het Scabiosa incisa soort. Alleen engelse info via Google. Maar even vertalen geeft dit:
    "Scabiosa incisa kweken: Scabiosa incisa is gemakkelijk te kweken en zeer lonend, met een overvloed aan bloemen, non-stop bloeiend van de lente tot het midden van de zomer. S. incisa reageert goed op de teelt, met als belangrijkste vereiste volle zon en goed doorlatende grond. Het kan in de zomer met heel weinig water overleven, maar zal veel weelderiger groeien met een compostmulch en af en toe goed water geven. S. incisa wordt meestal in groepen geplant om de voorkant van bedden te omzeilen."
    Kortom niet echt afwijkend van de algemene Duifkruid.
    Zondag 24 Mei 2020 om 07:07
  • Jimmy V. Jimmy V. Heel erg bedankt voor de reactie
    Zondag 24 Mei 2020 om 20:08