MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Ellen B.Ik heb de wens om een tropische tuin aan te leggen in de Frieze kleigrond. Heeft iemand ervaring met; Bananen planten, Palmbomen, Alocasia’s, Canna’s etc. In de Frieze kleigrond?
  Zondag 24 Mei 2020 om 17:04

3 reacties

 • Kaatje v. Kaatje v. Zelf geen ervaring mee, maar het lijkt me nuttig om deze discussie eens door te nemen. Ik vond ze leerzaam. http://palmvrienden.net/forums...
  Wat je kan doen hangt natuurlijk ook samen met de grootte van je tuin, de Ph-graad en samenstelling van de klei(laag)en en wellicht ook je budget!! Succes ermee!!
  Maandag 25 Mei 2020 om 14:54
 • Edwin d. Edwin d. De grootste uitdaging lijkt mij het heerlijke winterweer in combinatie met de kleigrond. Als ik zie hoe goed sommige planten het hier in Apeldoorn doen die bij mijn schoonmoeder in Dokkum echt niet willen groeien ben ik bang dat je er een beste kluif aan krijgt.
  Je kunt informatie inwinnen in Beetsterzwaag hoe zij dat doen ff googlen naar tropische kassen Beetsterzwaag.
  Maandag 25 Mei 2020 om 21:35
 • Pascal G. Pascal G. Voor ik hierop kan antwoorden. Beschik je over een kas? Heb je zonnepanelen? Welke zijn de koudste wintertemperaturen in Burdaard? Woon je landelijk of in een bebouwde buurt? Maandag 25 Mei 2020 om 22:42