Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Jimmy V.Is er iemand die mij kan zeggen wat dit is het lijken wel een soort van Cocoon mijn hortensia zit er tamelijk vol van alsook op de grond ik hoop dat het effectief cocoons zijn .
    Het lijkt schuimig en is vrij plakkerig.
    Zaterdag 30 Mei 2020 om 15:54

7 reacties

  • Marianne V. Marianne V. Dopluis / wollige schildluis
    Promanal van ecostyle
    Zaterdag 30 Mei 2020 om 16:27
  • Roos T. Roos T. Een hortensia bespuiten met een busje van Ecostyle lijkt met weinig of is dat om te verdunnen.
    Zaterdag 30 Mei 2020 om 16:59
  • Marianne V. Marianne V. Er is een halve liter in, en bij mij volstaat dat voor 3 van mijn Japanse esdoorns die elk jaar weer prijs hebben. Die behandel ik wel , omdat de blaadjes gaan hangen, maar de drie hortensia's die er ieder jaar ook van hebben , laat ik, ze hebben er geen last van. Het is alleen niet mooi he
    Zaterdag 30 Mei 2020 om 17:13
  • Jimmy V. Jimmy V. Bedankt voor de informatie heb het ondertussen eens opgezocht en ik ga voor hun natuurlijke vijanden dus bij deze is de jacht geopend op één van hun vijanden de oorworm om ze vervolgens los te laten en hopen dat ze honger hebben:-D
    Zaterdag 30 Mei 2020 om 18:22
  • Tineke d. Tineke d. Beste Jimmy, volgens mij is dit wollige dopluis.
    Met vriendelijke groet, Tineke
    Zaterdag 30 Mei 2020 om 21:09
  • Roos T. Roos T. Ik vind het een prachtig idee maar ben benieuwd of het gaat lukken met oorwurmen dan zul je er wel meerdere nodig hebben voor een flinke struik als hortensia.Heb je al oorwurmen gezien op de plant?
    Donderdag 4 Juni 2020 om 11:05
  • Jimmy V. Jimmy V. @Roos nog niet echt maar komen die niet meer buiten met de nacht en vochtig weer aangezien ze niet tegen droogte kunnen? Ik heb wel al larven van het Lieve heersbeestje gezien en als ik het goed heb dacht ik ook sluipwesp gezien te hebben ^_^ dus positief blijven .
    Zaterdag 6 Juni 2020 om 19:53