MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Conny V.Ik kan er niet direct een foto bij zetten maar ik zit met 2 problemen :
    Het eerste is dat hier in mijn tuin alles letterlijk word opgegeten, vooral de bladeren dan eerst zag ik het in mijn moestuintjje en nu had ik een paar dagen geleden zonnebloemen die ik binnen had gekweekt in de vroege avond buiten geplant en de dag nadien had het bijna altijd geregend en ook weer in de vroege avond ging ik naar mijn zonnebloemen kijken en ja hoor nog enkel steel dat is al.

    Nu misschien dat mijn 2de probleem er mee te maken heeft heel mijn tuin zit vol met zwarte beestjes, ze zitten overal vooral onder de dingen, daar bedoel ik mee leg iets1 dag, bv plastic of schupje, de dag nadien wil je het vastpakken maar eronder zit het dan gewoon vol met die zwarte beestjes en daarvoor niet direct in de grond. Voor mij zien ze eruit als vliegen zonder vleugels en de grote ogen. Rare uitleg maar heb geen betere.
    Zondag 14 Juni om 12:06

1 reactie

  • Martine R. Martine R. Geen idee wat voor beestjes je omschrijft. Als ik iets optil zit er meestal of pissebedden of oorwurmen (nijptang) onder, maar die passen niet echt bij de omschrijving. Het verhaal van de zonnebloem ken ik erg goed, hier ook wel eens zonnebloemen in 1 dag weg. Bij mij zijn de boosdoeners een paar keer op heterdaad betrapt en het waren slakken. Zondag 14 Juni om 13:49