Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Charlotte V.Iemand een idee waarom onze Cornus kousa weisse fontäne elk jaar zo treurt? Krijgt elk jaar een dikke laag compost om zijn voeten, krijgt water als het te lang droog is
    Zaterdag 11 Juli 2020 om 11:16

7 reacties

  • Charlotte V. Charlotte V. ah ok. Ik heb nog nergens een zelfde gezien. De eerste jaren zag hij er in elk geval niet zo 'treurig' uit. Hij ziet er uit alsof de blaadjes elk moment gaan verdorren, vooral met de zon erop. We zien enkel de achterkant van de blaadjes waardoor de struik er niet gezond uit ziet. iedereen die komt, denkt dat het een zieke plant is. En ik kan ze geen ongelijk geven. ik vind het eerlijk gezegd niet mooi staan in de tuin.
    Zaterdag 11 Juli 2020 om 12:54
  • Roos T. Roos T. ik eerder aan verticilium.een schimmel in de bodem.Weet niet of er wat voor te krijgen is.
    Zaterdag 11 Juli 2020 om 13:45
  • Charlotte V. Charlotte V. blaadjes zijn niet verwelkt. van mij mogen de blaadjes hangen, maar vind het jammer dat ze 'opgekruld' zijn. als dit de natuurlijke vorm is dan moeten we de natuur zijn gang laten gaan, maar mooi vind ik het eigenlijk niet.
    Zaterdag 11 Juli 2020 om 15:17
  • Kaatje v. Kaatje v. Blader eens door de foto's van Cornus kousa op deze link. Er zijn meerdere foto's die een zelfde staat als bij jou laten zien. https://www.ebben.nl/nl/treeeb...
    Zaterdag 11 Juli 2020 om 16:38
  • Roos T. Roos T. Ik vind het net een zieke plant of een plant die dorst heeft.
    Zaterdag 11 Juli 2020 om 20:09
  • Charlotte V. Charlotte V. ik heb ondertussen op internet al soortgelijke struiken gezien. ik vind het daarom nog altijd niet mooi. En Roos, ik ben blij dat ik niet de enige ben die dit een zieke of dorstige plant vind.
    Zondag 12 Juli 2020 om 10:16
  • Roos T. Roos T. Ik wil hem zeker niet plante vind het lelijk,maar iedereen mag mooi vinden wat hij wil.
    Zondag 12 Juli 2020 om 12:42