Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

4 reacties

  • Kaatje v. Kaatje v. Hoe groot zullen de stenen/tegels zijn??? Veel kleine of enkele grote??
    In ieder geval voor wat betreft de planten: Laagblijvende planten, geen hoogkomende bloemen! Dus valt te denken aan
    Acaena (stekelnootje), Campanula (Kruipklokje), Geranium (Ooievaarsbekje), Pachysandra (Schaduwkruid), Vinca (Maagdenpalm)
    Dinsdag 28 Juli 2020 om 18:13
  • Sonja H. Sonja H. Kruiptijm behoort tot een geslacht van kruipende vaste planten met geurend blad. Ze vormen dichte matten waar af en toe overheen gelopen kan worden. Tijm kent verschillende soorten blad, geur, bloemkleur en groeivorm. Het zijn planten die goed geschikt zijn voor de rotstuin, stapelmuurtjes of als 'toevallige' gast langs een tegelpad. Ze trekken veel insecten. Kruiptijm is wintergroen en staat graag droog en zonnig. Eventueel in het voorjaar of direct na de bloei de Kruiptijm iets terugknippen, dat houdt de plant compact
    Dinsdag 28 Juli 2020 om 18:27
  • Mieke D. Mieke D. Het moet wel mogelijk zijn om er af en toe op te lopen. Het gaat om een terrasje met flagstones en 2 paden met stapstenen. Ik zou daar liever groen dan cement tussen zien. Kruiptijm lijkt me wel een goede tip, maar het mogen gerust verschillende soorten zijn, want sommige plaatsen hebben wat meer schaduw.
    Dinsdag 28 Juli 2020 om 19:45
  • Mieke D. Mieke D. Campanula zou ook moeten kunnen.
    Dinsdag 28 Juli 2020 om 19:46