Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Ineke B.

5 reacties

  • Kiki B. Kiki B. Wat bedoel je precies? De Hydrangea "Annabelle" is prima te snoeien in het voorjaar. Gedurende de zomer op tijd aanbinden. Ze dijen niet echt enorm uit.
    Zondag 20 September 2020 om 21:19
  • Karel Karel Volgens mij is het beter ze niet te kort te snoeien. Ik snoei tot op kniehoogte of hoger. Je krijgt dan meer bloembollen, maar minder dikke en dus ook minder zware, die door hun groter aantal elkaar beter recht houden. Je moet alleen iets verzinnen om de buitenste rij recht te houden.
    Zondag 20 September 2020 om 23:39
  • De Tuin Rondom w. De Tuin Rondom w. Het is inderdaad beter om niet te snoeien maar eventueel alleen de uitgebloeide bloemen in het voorjaar te verwijderen, Karel heeft gelijk. Ze staan dan een stuk steviger met kleinere bloemen.
    Maandag 21 September 2020 om 08:44
  • Franca v. Franca v. Ik knip ze ook op kniehoogte, maar ondanks dat, gingen ze dit jaar na de zoveelste storm toch plat. Het is nog wel die Strong Annabelle, die de eerste jaren goed rechtop bleven staan. Ik heb nu een raster gekocht dat ik volgend jaar in de grond steek, ben benieuwd of dat werkt.
    Maandag 21 September 2020 om 08:47
  • Roos T. Roos T. Ik knip ze ook niet laag meer ,
    Maandag 21 September 2020 om 15:11

1 tuinier vindt dit leuk

  • Roos T. Roos T. Zondag 20 September 2020 om 19:46