MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

  • Kevin v.Afgelopen zomer hebben onze ijsbloemen(Delosperma Cooperi), voor het eerst iets opgelopen wat we nog nooit hebben meegemaakt. Gek genoeg blijkt dat andere in onze wijk die deze plant ook hebben hetzelfde probleem hadden en ook alleen bij deze plant. Wij hebben toen al onze ijsbloemen met de grond gelijk gemaakt en gevoed in de hoop dat ze weer uitschieten en we er vanaf zijn. Her en der zijn ze inmiddels weer uitgeschoten en vandaag ontdekten we alweer de eerste paar ijsbloemen die weer stippen hadden. Vandaag de dag nogsteeds niet hebben kunnen vinden wat het precies is, hoe het ontstaat en hoe we het behandelen/voorkomen. Bij mensen die er niks aan gedaan hadden bleek dat ze op den duur bruin werden en verslijmde. Weet iemand waar we mee te maken hebben?
    Dinsdag 22 September om 00:15

1 reactie

  • Marianne V. Marianne V. Heb zitten zoeken en overal vind ik hetzelfde : niet ziektegevoelig , maar die van jou zijn wel degelijk ziek!
    Heel vreemd dus. En aangezien hier ook niemand het antwoord lijkt te weten zou je mss best contact opnemen met een kweker van delosperma. Hopelijk heeft die een verklaring . Succes
    Dinsdag 22 September om 12:07