MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

Het profiel van deze tuinier is wegens privacy-instellingen niet zichtbaar !

5 reacties

 • Pascal G. Pascal G. Ze kunnen nog terug uitschieten, afwachten dus.
  Indien je toch een andere dient aan te schaffen? De bruinpaarse soorten zijn de sterkste alhoewel ik onze nieuwe groene (tot nu toe)met een verwarmingskabel ook door de winter geholpen heb.
  Van zo een jong plantje als dat van jou bind je net voor de vorst (vanaf -3 of ijsdagen) de bladeren samen en wikkel je de plant in met vliesdoek. Tussen 2 vorstperiodes in verwijder je de bescherming om schimmel te voorkomen.
  Zaterdag 20 Februari om 20:50
 • Pascal G. Pascal G. https://www.mijntuin.org/garde...
  Na enkele jaren kunnen ze een winterprik aan zonder bescherming.
  Zaterdag 20 Februari om 20:53
 • Pascal G. Pascal G. Als ik nog een opmerking mag maken? Jouw plant staat iets te dicht bij de muur. Je dient rekening te houden met de uiteindelijke kroonbreedte. Zaterdag 20 Februari om 21:14
 • Venera v. Venera v. Bedankt, Pascal voor een uitgebreide antwoord. Mijne is ook bruinpaars - 'Red Star' . Ik zal afwachten en kijken of hij het redt.
  Die van jou is heel erg mooi geworden, zeg. Eigenlijk wist ik niet helemaal dat het zo hoog kan groeien. Hoe lang duurt het totdat het zo'n hoogte bereikt?
  Maandag 22 Februari om 16:44
 • Pascal G. Pascal G. Het zijn snelle groeiers hoor. Bij aankoop wist ik dat ook niet. Nu natuurlijk wel šŸ˜€ Als ik me niet vergis hebben we hem in 2014 geplant. Zo niet zal het 2013 zijn.
  In het slechtste geval kan je een nieuwe kopen naar aankoopprijs vallen ze goed mee.
  Maandag 22 Februari om 21:06