Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

9 reacties

  • Franca v. Franca v. Sorry Marieke maar ik kan je niet helpen ik weet het niet en ik weet ook niet waar je dit scherm ziet. Is dat soms bij een mail bericht?
    Dinsdag 30 Maart 2021 om 17:52
  • Marianne V. Marianne V. Ik vermoed dat jij met de app van mijn tuin werkt en via je gsm , het lijkt me een screenshot van tuintaken.
    Ik vind die app persoonlijk niet zo handig en werk liever op de oude inlogmanier : chrome of een andere browser en mijntuin.org
    Veel meer mogelijkheden, ook als je met je smartphone werkt zoals ik 😊
    Dinsdag 30 Maart 2021 om 18:19
  • Franca v. Franca v. Ik werk ook altijd op mijn iPad via inloggen. Ik kreeg van Marieke ook geen e-mail bericht op mijn reactie, zou dat daar ook mee te maken hebben? Dit heb ik nog een keer bij iemand gehad, snapte dit toen ook niet.
    Dinsdag 30 Maart 2021 om 18:23
  • Marianne V. Marianne V. Zal in het oog houden of er bij mij reactie voorkomt ,Franca , want tot nu toe heeft Marieke nog niet gereageerd dus kan je nog niets gehad hebben 😉
    Dinsdag 30 Maart 2021 om 18:26
  • Franca v. Franca v. Snap ik, fijn hoor dan graag iets van je. Ik was al bang dat ik geen e-mail meer op reacties kreeg, maar gelukkig buiten deze 2 keer ging het goed.
    Dinsdag 30 Maart 2021 om 18:29
  • Ik werk inderdaad via de app. En Franca, bedankt voor je berichten hoor.
    Dinsdag 30 Maart 2021 om 20:12
  • Franca v. Franca v. Hoi Marieke, ik kreeg weer geen e-mail, misschien ligt het er dan aan dat je via de app werkt. Graag gedaan Marieke, maar je had er niets aan. Marianne heb jij wel een e-mail van Marieke gehad, ik ben benieuwd.
    Woensdag 31 Maart 2021 om 08:48
  • Kaatje v. Kaatje v. Franca, Marianne, kijk voor de zekerheid even bij Profiel instellen (Rechtsboven) wat je hebt aangevinkt bij Meldingen. Wel of geen emails kan je daar aangeven!
    Woensdag 31 Maart 2021 om 09:08
  • Franca v. Franca v. Hoi Kaatje, ik heb net even gekeken en bij alles staat een groen vinkje. Ik krijg “ normaal “ wel een melding als iemand reageert. Van jou kreeg ik ook een e-mail bericht op het bericht van Marieke. Veel dank voor het meedenken.
    Woensdag 31 Maart 2021 om 09:44