Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • David M.hallo
    voor het herstellen van gaten in mijn gazon wilde ik vivimus gazon bestellen, maar heb per ongelul viviums groente & fruit besteld.
    kan ik dit ook gebruiken in combinatie met met dcm riparo voor het gewenste resultaat?
    dank
    Donderdag 15 April 2021 om 18:38

3 reacties

  • Lieven G. Lieven G. Ja hoor, je gras zal hierop ook groeien. In deze Vivimus zit iets meer meststof die wortels en vruchten zal deugddoend en minder voor het (groene) blad van het gazon.... maar weggooien zou zonde zijn. Gewoon gebruiken dus !
    Donderdag 15 April 2021 om 21:13
  • David M. David M. Dank voor reactie.
    Ik lees trouwens ook weleens dat sommige mensen hun gazon voor het herstel vrijwel volledig bedekken met fijne compost, om op die manier weer voeding te geven aan het gras. Gebruikt men hiervoor eveneens Vivimus gazon? Of gaat het hier om een ander product?
    Donderdag 15 April 2021 om 22:06
  • Lieven G. Lieven G. De term compost kan op veel manieren geïnterpreteerd worden. Soms komt compost puur uit eigen productie, soms bedoelen ze inderdaad aangekochte 'compost' in zakken, en soms kan je compost ook gewoon afhalen in een nabijgelegen recyclagepark. Compost is een goed product voor alle soorten planten, zolang je het maar niet in een te dikke laag aanbrengt, want compost kan 'sterk' zijn.
    Vrijdag 16 April 2021 om 08:56