Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Esther v.Goedenavond, weet iemand waar ik de hardenbergia violacea kan kopen? Dit is een hele mooie klimplant uit Australie(de Australische wisteria), maar ik kan 'm moeilijk vinden. Ook online is het lastig. Iemand tips? Ik zou deze zo graag in mijn tuin willen, prachtige plant.
    Groet,
    Esther
    Woensdag 28 April 2021 om 21:53

4 reacties

  • Marianne V. Marianne V. Naturalworld.nl zou er nog eentje hebben.
    Het lijkt me echter heel moeilijk om in ons klimaat een niet winterharde Australische klimplant in pot te houden .op een bepaald moment kan ze toch niet meer binnen gesleurd worden ?
    Donderdag 29 April 2021 om 10:06
  • Marianne V. Marianne V. Dag Jef , heb je het zelf op die manier geprobeerd ? Hier weinig succes zo hoor 😏
    Donderdag 29 April 2021 om 10:08
  • Marianne V. Marianne V. Idd ,Jef , Naturalworld , daar had ik ze ook gevonden , zoals in bericht; de rest zijn zaadleveranciers en als iemand een plant zoekt , is zaaien iets voor de heel geduldige mensen onder ons, iets wat niet iedereen heeft.
    Wat de overlevingskansen betreft, ik heb het vooral moeilijk met planten die gekocht worden en dan bevriezen omdat er geen overwinteringsmogelijkheid is. Heb al vaak planten uitgedeeld om het jaar nadien de vraag te krijgen of ik er nog eentje heb want ze is bevroren ...
    Donderdag 29 April 2021 om 12:00
  • Esther v. Esther v. Bedankt voor jullie reacties! Ik denk er even goed over na.
    Gr Esther
    Donderdag 29 April 2021 om 14:46