MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

 • Dany A.Dag Tuinliefhebbers,
  ik ben nu de planten aan het invoegen in "Mijn tuin". Vermits ik een vrij grote tuin heb, wil ik ook de taken zo goed gedetailleerd mogelijk bijgewerkt hebben zodat ik een duidelijk overzicht heb van wat wanneer moet worden uitgevoerd.
  Echter dit lijkt met niet te lukken. Ik kan wel taken maken, maar geen taken wegdoen blijkbaar, dus taken WISSEN in de tuinkalender of per plant. Is hiervoor een manier om dit wel te doen ?
  Donderdag 16 September om 11:30

3 reacties

 • Kaatje v. Kaatje v. Beschrijving van de Plant en ook de Tuintaken moeten worden gezien als voor Algemeen Gebruik, dus in principe voor iedereen geldend. B.v. de taken zoals vermeld bij Gazon zouden moeten gelden voor 39735 leden. (Als je alle taken bij elkaar beziet een onmogelijke dagtaak). Maar er zullen wellicht leden zijn die een bepaalde taak (dagelijks watergeven bv.(??)) wel gebruiken.

  Een optie die ik in het verleden zelf wel gebruikt heb is, de gegevens van mijn toegevoegde planten, exporteren naar een eigen Excel-sheet. Dan heb je een basis van waaruit je voor jezelf verder b.v taken (of opmerkingen) kan toevoegen. Maar dan moet je wel wat bedreven zijn in Excel. Maar er is dan geen dynamische link meer naar MijnTuin natuurlijk.
  Donderdag 16 September om 12:06
 • Lieven G. Lieven G. Vinkjes afzetten per taak kan op de website via 'Community' -- 'Mijn Tuin' -- 'Tuintaken'... Donderdag 16 September om 12:08
 • Dany A. Dany A. @Kaatje:
  * Oei, heb ik dan ook taken bestaande taken aangepast, die voor algemeen gebruik zijn ?
  * Export naar excel wil ik liefst niet uitvoeren. Ik zou graag alles op 1 plaats willen correct invullen en opvolgen.

  @Lieven: vinkjes kan ik inderdaad wel afzetten, maar taken die ik zelf heb toegevoegd, kan ik die zelf ook niet wissen ?
  Donderdag 16 September om 13:38