Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Max B.Hallo Tuin.org en andere lezers. Ik ben nieuw hier. Echt groene vingers heb ik niet maar ik geniet wel van de planten en groen in onze tuin. Onze tuin heeft nieuwe planten als oude van de vorige bewoner die van mij moesten blijven. Een daarvan is een prachtige amerikaanse sering die de eerst 3 jaar vlekkeloos was en mooi bloeide, Echte nog voor de vorige winter zag ik wat verkleuring en die schijnt alleen maar toe te nemen. Hij heeft van de zomer nog prachtig gebloeid maar ik maak mij zorgen. Het verkleurde deel is aanzienlijk toegenomen en lijkt verharding ? verhouting van de stam van de plant, Het is dus ook aanzienlijk donkerder. Hopelijk is het op mijn foto's goed te zien en onderscheiden. Wie is hier bekend mee? en wat kan ik eraan doen?
    Dinsdag 28 September 2021 om 16:10

1 reactie

  • T. A. T. A. Seringen kunnen last hebben van schimmelinfecties, en zijn dan niet meer te redden. Wacht nog een jaartje af. Als dan sommige takken dood blijken te zijn, weet je het zeker, en is het einde verhaal.
    Woensdag 29 September 2021 om 20:17