Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • Marc D.Beste lezer
    Ik heb een vraag over de Hamamelis intermedia "Arnold's Promise' die ik onlangs kocht. Ongeveer een maand lang deed hij het zeer goed, maar gisteren vond ik in een opgekruld blad een zwarte pop (?), sinds vandaag lijkt de plant te verdrogen: bruine randen aan de blaadjes, sommige blaadjes volledig opgedroogd. Ik geef 'm nochtans elke dag water. Hoe krijg ik de Hamamelis terug goed? Alvast beste dank voor advies.
    Vrijdag 13 Mei 2022 om 11:29

2 reacties

  • Plantadvies Plantadvies Water geven op de bladeren en de zon, kan verbranding geven. Energie naar de wortels is voor nu ook belangrijker dan het vormen van de bladeren. Geef twee maal per dag water en bouw eventueel een dammetje rond de plek. Daarna geduld hebben en later eventueel een krabplek uitvoeren door met je nagel langs het stammetje te halen. Als daar groen verschijnt is hij niet dood.
    Zaterdag 14 Mei 2022 om 10:29
  • Marc D. Marc D. Zeer bedankt voor de geboden oplossing!
    Zaterdag 14 Mei 2022 om 11:19