MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

17 reacties

  • Ann V. Ann V. ...maar om één of andere reden veranderde de foto al snel weer in de oude.
    Toch nog eens een nieuwe poging gewaagd...
    Zondag 16 Januari 2011 om 21:21
  • Ann V. Ann V. En zojuist de derde poging gedaan... Telkens is de nieuwe avatar eventjes zichtbaar, om korte tijd nadien weer te worden vervangen door de oude. Nee - geen cache probleem, want ook op een ander account of een andere browser doet het zich voor. Maandag 17 Januari 2011 om 09:28
  • Dieter D. Dieter D. We zullen dit eens onderzoeken en proberen oplossen! Maandag 17 Januari 2011 om 10:20
  • Ann V. Ann V. Dankjewel, want inderdaad.... mijn oude foto is alweer opgedoken. Maandag 17 Januari 2011 om 10:21
  • Ann V. Ann V. Langer dan een paar minuten lijkt de wijziging niet teworden bewaard. En ik typ dit geheel blind, want in het invoerveld waar ik nu in typ kan ik alleen de vorige getypte regels zien, en niet de huidige. In mijn laatste regel kan dus meer dan één fout geslopen zijn... Maandag 17 Januari 2011 om 12:18
  • Dieter D. Dieter D. Het heeft waarschijnlijk te maken met een actie op de server die iedere zoveel tijd gestart wordt. We proberen het op te lossen... Betreft dat invoerveld ben ik niet goed mee met wat je bedoeld. Maandag 17 Januari 2011 om 12:23
  • Ann V. Ann V. In het huidige invoerveld is plaats voor ongeveer drie opeenvolgende regels. Als ik meer typ, dan is de vierde regel (terwijl ik hem typ) onzichtbaar. Als ik meer typ dan die vierde regel, dan wordt het invoerveld één regel groter, en zie ik dus wel de zonet getypte vierde regel, maar niet de vijfde waar ik dan aan bezig ben. Dat betekent dus dat ik heel geconcentreerd moet typen, omdat ik mijn fouten pas een regel later zie. (En mijn foto is weer terug de oude zie ik....) Nog maar eens (tijdelijk° aanpassen dus. Maandag 17 Januari 2011 om 14:17
  • Ann V. Ann V. Overigens: ik gebruik FireFox onder Linux. Ik zal eens kijken of ik hetzelfde in Opera of Chrome kan reproduceren. Maandag 17 Januari 2011 om 14:19
  • Ann V. Ann V. Dit typ ik in Chromium (OpenSource browser waarop Chrome gebaseerd is), en die geeft voorlopig een netjes telkens groter wordend invoerveld. (Overigens, mijn FF is vanmorgen geupgrade naar 3.16.14pre, wellicht dat daar het probleem zit.
    En nu heb ik het vorige stukje gecopy-paste naar Opera, en ook daar geen probleem. Duidelijk een FF-related issue dus.
    Maandag 17 Januari 2011 om 14:30
  • Maarten C. Maarten C. Ik heb hier nog een oude pc staan met Ubuntu op, welke distro gebruik jij? Ik zal die dit weekend eens proberen aan te sluiten om te testen.
    Dus als ik het goed begrijp komt de resize van het textveld altijd 1 regel te laat?
    En blijkbaar is nu je kleine fotootje terug de oude is?
    Alleszins bedankt om het te melden en sorry voor het ongemak.
    Donderdag 20 Januari 2011 om 23:40
  • Ann V. Ann V. Ik gebruik Ubuntu 10.10... Overigens, die resize kwam niet 'altijd' één regel te laat, maar pas sinds een paar dagen. Gisteren heb ik vervolgens opnieuw niet meer gezien.
    Wat mijn fotootje betreft: ik dacht gisteren dat het eindelijk in orde was, dat ik al geruime tijd aan één stuk de nieuwe avatar (maansikkel) zag, maar helaas - op dit ogenblik zie ik weer mijn oude foto (en het kan niet aan de browsercache liggen.)
    Vrijdag 21 Januari 2011 om 08:50
  • Ann V. Ann V. En nog opmerkelijk: Thuis (Ubuntu 10.10, FireFox, Opera en Chromium) wordt nu 'overal' het maansikkeltje getoond. Op de computer die ik nu voor me heb (IE 8 via aan Windows-server installatie) staat het sikkeltje bij mijn recentere reacties, maar mijn oude foto nog wel bij mijn profiel (foto rechts bovenaan) en bij mijn oude reacties. Dinsdag 25 Januari 2011 om 09:12
  • Ann V. Ann V. Nee, het is nog ingewikkelder: onder 'mijn activiteiten' zie ik op deze Win-computer overal mijn oude profielfoto, maar in de reeksen reacties wordt wel de nieuwe (maansikkel) weergegeven. Cache-probleem of rendering-foutje in IE8? Dinsdag 25 Januari 2011 om 09:16
  • Maarten C. Maarten C. Ik heb net uw posts eens overlopen en zie nergens nog uw oude foto. Volgens mij zal dat eerder aan de cache van de browser liggen. Heb je die al eens proberen legen? Je kan eens proberen de pagina te refreshen terwijl je 'Shift' ingedrukt houd.
    Het probleem van het tekstvakje heb ik nog niet kunnen nabootsen, dit was wel op een Ubuntu Live CD. Mijn Ubuntu pc ga ik moeten herinstalleren, iets teveel geprutst de laatste keer :)
    Dinsdag 25 Januari 2011 om 09:50
  • Ann V. Ann V. Een geforceerde refresh helpt even, om al snel weer hier en daar het oude plaatje te laten opduiken. Het lijkt bijna alsof de centrale server hier en daar een 'verborgen'cache heeft, waar regelmatig weer op wordt teruggevallen, Kan dat, of kraam ik nu de typische computernoob-onzin uit? Dinsdag 25 Januari 2011 om 12:06
  • Maarten C. Maarten C. Het kan bijna niet anders, het moet zeker ergens een cache zijn. De vraag is dan enkel nog welke cache. Ben jij thuis rechtstreeks aangesloten op het internet of zit daar nog een server tussen? En bij welke provider? Ik ga het ook eens navragen bij de hosting. Dinsdag 25 Januari 2011 om 12:25
  • Ann V. Ann V. Maak je geen zorgen... ik heb middagpauze en het probleem met het oude fotootje doet zich enkel voor in IE waar ik op mijn werk toe veroordeeld ben. Thuis ziet het er goed uit, dus ik denk dat de serverconfiguratie hier binnen de instelling er voor verantwoordelijk is - hoewel ik tot nu toe altijd het idee had dat de cache hier heel frequent weer leeggeschrobd... maar niet echt grondig dus. Dinsdag 25 Januari 2011 om 12:52