Ons privacybeleid werd gewijzigd. Meer informatie omtrent welke maatregelen, welke persoonsgegevens, waarom en hoe we uw persoonsgegevens verwerken, vindt u terug in onze privacyverklaring.

MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

5 reacties

  • Pascal G. Pascal G. Als je de dader overdag niet aantreft, 's nachts eens kijken.
    Dinsdag 12 Juli 2022 om 21:52
  • J.e. V. J.e. V. Heb last van hetzelfde probleem en vermoed dat het oorworm is. Is zeer onwaarschijnlijk lees ik op het internet maar de 3 planten waar ik de gaten in de bladeren zie zijn ook de 3 planten waarin de oorwormen zich in de nieuwe bladknoppen verstoppen.. :(
    Zondag 17 Juli 2022 om 12:28
  • M. V. M. V. Nu je dit zo zegt, zou dit best wel eens kunnen. Die zie ik inderdaad daar wel in de buurt. Dankje. Maar wat kan je er aan doen? Hoe bestrijdt je dit?
    Maandag 18 Juli 2022 om 16:46
  • J.e. V. J.e. V. Heb er nu geen last meer ban maar ben van plan om volgend jaar op een aantal plekken in de tuin een bloempotje vullen met stro en die ondersteboven op een kleine stok te plaatsen. Heb gelezen dat ze zich daar graag in verschuilen.
    Ze schijnen een hoop ander ongedierte op te eten dus ik hoop dat ze de bladluis lekker blijven opeten maar de potjes stro verkiezen boven de vlinderstruik als slaap/broed plaats.
    Misschien heeft iemand anders hier extra tips en/of ervaring mee?
    Maandag 18 Juli 2022 om 19:03
  • M. V. M. V. Inderdaad heb ik ook zoiets gelezen en ga er ook mee aan de gang. Wel ook fijn te weten, dat zij wel nuttig zijn voor luis en dergelijke. Maar als ze mijn planten opeten word ik daar niet zo blij van… Bedankt voor jouw reactie en hoop dat anderen er ook iets aan hebben.
    Maandag 18 Juli 2022 om 19:20