MijnTuin.org

Wil ook jij specifieke informatie ontvangen over jouw tuin?

Heb je reeds een MijnTuin.org account? Aanmelden

  • dag vrienden, nu is't het moment om toverhazelaars te kopen. Ik zag gisteren een zeer goed en groot aanbod bij Pelckmans in Lommel. Voor 7 à 10 euro 4 soorten hamamelis (Pallida, Diane, Feuerzauber en Arnold Promise); planten zijn toch een goede meter hoog en meestal goed vertakt. Zelf vond ik ergens tussenin 1 exemplaar van de oranje Aphrodite aan 13 euro. Alhoewel ik geen plaats heb heb ik hem toch meegenomen. Je kent dat.
    Zaterdag 5 Februari 2011 om 08:59

3 reacties

  • Ann V. Ann V. Zelfs als we geen hamamelissen meer wilden, dan zou dit voor manlief al voldoende excuus zijn om de provinciegrens over te steken. (Elk excuus is voor hem goed om naar Pelckmans te gaan ;-)!)
    Diana hebben we al... Ik meen uit een oud blogje van jou te herinneren dat Arnold Promise sterk geurt hé? Nu nog eens zoeken hoe groot de verschillende cultivars worden.
    Zaterdag 5 Februari 2011 om 10:04
  • Ann V. Ann V. Onze oogst: een uit de kluiten gewassen 'Arnold Promise' van zeker 150 cm en flink vertakt, voor 9.95. Een 'Feuerzauber' voor 7.95 (een meter ongeveer), en - niet in aanbieding - een even grote 'Orange beauty' waar ik vorig weekend na een bezoek aan het arboretum van Bokrijk mijn zinnen op had gezet, voor 10.95. Zondag 6 Februari 2011 om 13:04
  • Ann V. Ann V. Zoonlief heeft jaren geleden voor een 'Rubin' van dezelfde omvang als die 'Arnold Promise' in Kalmthout € 35.00 neergelegd... dus 9.95 voor zo'n plant is 'een prijske'! Zondag 6 Februari 2011 om 19:34